Alle funktioner på din fingerspidser

Kameraet på din smartphone er mere end bare et simpelt fotoaparat. Det er et kraftfuldt værktøj, der giver dig utallige muligheder for at indfange dine oplevelser. Du kan tage skarpe og detaljerede billeder, optage videoer i høj kvalitet og endda zoome ind på fjerne motiver. Derudover kan du redigere dine billeder direkte på telefonen og dele dem med venner og familie på et øjeblik. Kameraet er en integreret del af din smartphone og gør det nemt at dokumentere og dele dit liv, uanset hvor du befinder dig.

Kraftfuld ydeevne med A14 Bionic-chip

A14 Bionic-chippen, som er udviklet af Apple, giver din iPhone 12 Pro Max en kraftfuld ydeevne, der kan håndtere selv de mest krævende opgaver. Chippen er designet til at levere lynhurtig processering og effektiv strømforbrug, så du kan få mere ud af din telefon. Med A14 Bionic får du en enestående oplevelse, hvor du kan udnytte alle funktionerne til fulde. Se alle funktionerne ved iPhone 12 Pro Max.

Utrolig flot og robust design

Designet på denne enhed er utrolig flot og robust. Hver eneste detalje er gennemtænkt og afstemt til perfektion. Det slanke og elegante aluminiumsstel giver en behagelig og solid følelse i hånden, mens det krystalklare Super Retina XDR-display leverer en forbløffende visuel oplevelse. Hvis du er på udkig efter en telefon med et fremragende design, som kan holde til lidt af hvert, så kan du opgrader til iPhone 13 Pro.

Avanceret 5G-teknologi for hurtig forbindelse

Den nyeste 5G-teknologi giver adgang til lynhurtige internetforbindelser, der kan levere data op til 10 gange hurtigere end traditionelle 4G-netværk. Denne avancerede teknologi muliggør streaming af video i høj kvalitet, hurtig overførsel af store filer og næsten øjeblikkelig respons ved brug af internet-baserede tjenester. 5G-netværket er designet til at håndtere et stigende antal internetopkoblede enheder samtidig, hvilket gør det ideelt til fremtidens digitale livsstil, hvor alt fra smartphones til hjemmeudstyr er konstant forbundet.

Stor og flot OLED-skærm med høj opløsning

Den store og flotte OLED-skærm på 6,1 tommer leverer en fantastisk billedkvalitet med høj opløsning på 2532 x 1170 pixels. OLED-teknologien sikrer dybe sorte, livagtige farver og en enestående kontrast, som giver et imponerende visuelt oplevelse. Skærmen er også udstyret med HDR-support, hvilket yderligere forbedrer billedkvaliteten ved at gengive et bredere farveområde og større dynamisk rækkevidde.

Praktisk Face ID-genkendelse

Face ID-genkendelse er en praktisk funktion, som giver dig mulighed for at låse op for din enhed ved blot at holde den foran dit ansigt. Denne avancerede teknologi bruger en infrarød sensor til at scanne dit ansigt og genkende dine unikke træk. Funktionen er både sikker og hurtig, og du kan nemt låse op for enheden, selv når dine hænder er optaget. Face ID-genkendelse er et praktisk og bekvemt alternativ til traditionel adgangskode-baseret låsning.

Længere batteritid end tidligere modeller

De nyeste modeller af smartphones har en længere batteritid end tidligere versioner. Avancerede strømsparende funktioner og mere effektive batterier sørger for, at du kan bruge din telefon i længere tid mellem opladningerne. Afhængigt af dit forbrug kan du forvente op til to dages batteritid på en enkelt opladning. Denne forbedrede batterilevetid gør det muligt at være mere produktiv og tilsluttet, uden at skulle bekymre sig om at løbe tør for strøm midt på dagen.

Vandtæt og stødsikker konstruktion

Den robuste konstruktion gør enheden vandtæt og stødsikker. Den er designet til at modstå daglig brug og uventede fald. Takket være de slidstærke materialer og den omhyggelige samling, kan du bruge enheden uden bekymringer, selv i krævende miljøer. Uanset om du arbejder ude eller er på farten, kan du stole på, at din enhed holder stand mod vand, støv og stød.

Trådløs opladning og MagSafe-kompatibilitet

Med den trådløse opladningsteknologi kan du nemt oplade din iPhone, uden at skulle sætte den i en ledning. Bare placer den på en trådløs oplader, og din telefon begynder at blive ladet op. Derudover er din iPhone kompatibel med MagSafe, som er en magnetisk opladerteknologi fra Apple. MagSafe-opladere sættes nemt og hurtigt til din iPhone, og de holder den sikkert på plads under opladning.

Forbedret lydkvalitet med Dolby Atmos

Dolby Atmos tager din lydoplevelse til et nyt niveau. Denne avancerede lydteknologi omgiver dig med et realistisk og immersivt lydunivers, hvor lyd kommer fra alle retninger. Dolby Atmos tilføjer dybde og rumfølelse til din musik, film og spil, så du føler dig som en del af handlingen. Oplevelsen bliver mere levende og intens, og du kan nyde din underholdning som aldrig før.